Ons Team

Maak kennis met Naam Functie Beschrijving
Hamdi Kepil Tandarts Praktijkeigenaar

BIG-nummer: 49912306802

In 2009 ben ik als tandarts afgestudeerd aan de Hacettepe Universiteit, hierna ben ik naar Nederland verhuisd. Mijn diploma is na een vervolgstudie aan de ACTA erkend in 2012. Sindsdien ben ik werkzaam als tandarts. Ik heb affiniteit met kindertandheelkunde, esthetische tandheelkunde, angstpatiënten en orthodontie. Momenteel ben ik bezig met verschillende tandheelkundige opleidingen om mijn patiënten nog beter van dienst te kunnen zijn. Om mijn patiënten beter van dienst te kunnen zijn probeer ik altijd aandachtig te luisteren en hun de beste behandelingsopties aan te bieden.
Taeb Abdulmalik Tandarts

BIG-nummer: 9909224402

In 2007 heb ik mijn studie tandheelkunde afgerond in Amsterdamen sindsdien ben ik werkzaam als tandarts bij verschillende praktijken. Momenteel ben ik bij tandartspraktijk Dentville werkzaam als tandarts. Een goed gebit begint bij een goede uitleg aan en zelfzorg van de patiënt. Hier hebben wij veel aandacht voor. Alle facetten van de tandheelkunde vind ik interessant, waaronder esthetiek en endodontie. Binnenkort ga ik een opleiding voor endodontie volgen aan de ACTA in Amsterdam. Tevens verdiep ik mij ook in moeilijke wortelkanaalbehandelingen.
Arif Ilgün Klinisch Prothese Technicus Laboratoriumeigenaar In 1990 trad ik in dienst bij een tandtechnisch laboratorium. Mijn opleiding als tandtechnicus heb ik in 1994 succesvol afgerond aan de Instituut Vakopleiding Tandtechniek te Nieuwegein. Binnen korte tijd werd ik daar chef van de goudafdeling en vervolgens ben ik doorgegroeid naar filiaalmanager. Sinds 2010 ben ik mijn eigen laboratorium begonnen en al snel volgde in 2015 mijn tweede laboratorium/praktijk. In 2015 heb ik ook mijn diploma als Klinisch Prothese Technicus behaald. Door mijn 27 jarige ervaring en toewijding voor het vak heb ik nu een hele brok ervaring en kennis.
Rolla Safi Paro Preventie Mijn naam is Rolla Safi, ik ben 9 jaar actief in de tandheelkundige wereld. Zelf hou ik er van om met verschillende mensen in contact te komen en de patiënten te begeleiden bij het onderhouden van hun gebit. Het houd mij gedreven om mijn passie voor dit vak voort te zetten. Ik heb vooral affiniteit met kinderen en angstige patiënten, daarbij neem ik mijn tijd om de patiënten op een comfortabele en rustige manier te begeleiden gedurende de behandeling. Mijn slogan is dan ook: “Voorkomen is beter dan genezen”. Het is belangrijk om de patiënt bij de behandeling te motiveren om gedragsverandering aan te leren zodat de zelfzorg van mijn patiënten op hoog niveau is. Hierdoor voorkom je veel potentiële problemen in de mond.
Özgenur Topal Tandarts Assistente In Juli 2018 heb ik mijn studie tandartsassistente afgerond. Bij tandartspraktijk Dentville ben ik begonnen als stagiaire en ben na mijn opleiding hier blijven werken. Communicatie met mijn team en de patiënten is erg belangrijk voor mij. Assisteren bij kinderen vind ik erg leuk, en het lijkt me dan ook ideaal om mij daarin te verdiepen.